REKLAMBUTIKEN.NU använder Cookies som sparas i din enhet för att hemsidan och tjänsterna ska fungera. Ja jag förstår och accepterar cookie [x]
Läs mer om våra Integritetspolicy.
Start | Om oss | Skicka filer | Monteringstips |  Köpvillkor & Kundservice | Referenser | Kundvagn | Integritetspolicy och personuppgifter
  Kundvagn
 
Din kundvagn är tom!
 
Textil tryck Skylt & Dekaler Poster & Affisch Give away Fotografering Referenser
Visa pris
Exkl.moms Inkl.moms
Visa alla produkter
Textiltryck
  - T-shirt
  - Piketröjor
  - Kepsar
  - Mössor
  - Hood
  - Västar
  - Jackor
  - Sportkläder
  - Väskor
Poster & Student
  - Poster
  - Studentplakat
Skyltning & Dekaler
  - Rollups
  - Bilmagneter
  - Bil/Skoter skylt
  - Dekaler, etiketter och klistermärken
  - Kontorsskylt
  - Banderoll
  - Beachflaggor
  - Visitkort
  - Registreringsskylt
  - Släpvagn dekalsats
  - Skyltar
Fotografering
  - Fotouppdrag
Giwe away
  - Pennor
Farsdag
  - T-shirts
Snöskoter dekalkitt
  - Artic Cat
  - Yamaha
  - Skidoo
  - Lynx
  - Polaris

 

Integritetspolicy

 
reklambutiken.nu samt dess bolag Foto & Reklam i Norr AB, tar seriöst på den personliga integriteten för besökare på våra webbsidor och användare av tjänsterna som reklambutiken.nu erbjuder på dessa webbsidor, våra plattformar i sociala medier och vår kundservice, på denna sida kallad digitala kanaler.  Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av vi och används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom vår verksamhet sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från maj 2018 dataskyddsförordningen (GDPR)1. Utöver den personuppgiftsbehandling som sker via reklambutiken.nu/ Foto & Reklam i Norr ABs digitala kanaler, behandlar vi även dina personuppgifter, både om dig som avsändare och mottagare, vid utförande av de tjänster vi erbjuder via våra digitala kanaler.

Vad är personuppgifter och vad är behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all information som direkt, eller indirekt tillsammans med andra uppgifter, kan kopplas till en levande fysisk person. Det innebär att vitt skilda uppgifter som t.ex. namn och kontaktuppgifter, IP-adresser, tävlingsbidrag, gjorda val och beteenden utgör personuppgifter. Behandling av personuppgifter är allt som sker med personuppgifterna. Varje åtgärd som vidtas med personuppgifter utgör behandling, oberoende av om den utförs automatiserat eller ej, såsom insamling, registrering, organisering, strukturering, lagring, bearbetning eller ändring, framtagning, läsning, användning, utlämning genom överföring, spridning eller tillhandahållande på annat sätt, justering eller sammanförande, begränsning, radering eller förstöring.

Vår behandling av personuppgifter

Vilka personuppgifter samlas in och när raderas de?

När du besöker/använder våra digitala kanaler eller dess tjänster eller kommunicerar med oss i våra digitala kanaler kan vi komma att samla in uppgifter om dig som t. ex. namn, adress, postadress, e-postadress, telefonnummer, identifikationsuppgifter, information om din användning av våra tjänster och produkter och transaktionshistorik och för vissa tjänster även bilder och platsinformation. I förekommande fall kan även personnummer och kortuppgifter behandlas. ( Kortuppgifter behandlas inte av www.reklambutiken.nu utan Payson.se vår samarbetspartner, läs gärna igenom deras policy ) Vidare kan Foto & Reklam i Norr AB komma att samla in teknisk data om de enheter du använder för att få tillgång till våra digitala kanaler, däribland IP-adress, unikt enhets-ID, typ av webbläsare och cookieinformation. Insamlingen som beskrivs här sker exempelvis genom att du anger dina personuppgifter i olika formulär på våra digitala kanaler eller dess tjänster, att du kommunicerar med Foto & Reklam i Norr AB och andra via våra webbutikers plattformar och i sociala medier, lämnar synpunkter i våra kontaktformulär eller via telefon. Om du deltar i tävlingar och andra marknadsföringsaktiviteter som vi anordnar kan tävlingsbidrag och ytterligare personuppgifter som du väljer att lämna till oss behandlas. När du tar kontakt med oss via kundservicefunktioner i våra digitala kanaler, till exempel i samband med att du gör en reklamation, kommer dina kontaktuppgifter samt ärendeinformation att behandlas av oss. Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (det vill säga tredjepartsplattformar såsom exempelvis Facebook och Instagram) kan Foto & Reklam i Norr AB komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma. Personuppgifterna kommer att behandlas av oss endast så länge som det behövs för att uppfylla ändamålen med behandlingen eller för att fullgöra våra rättsliga skyldigheter.

För vilka ändamål behandlas personuppgifter?

De personuppgifter om dig som samlas in i anslutning till ditt nyttjande av de digitala kanalerna och dess tjänster kommer att behandlas av Foto & Reklam i Norr AB koncern, eller deras respektive webbutik, reklambutiken.nu, för följande ändamål.
  1. För att vi ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster du beställt och administrera vårt avtal med dig.
     
  2. För att vi ska kunna kommunicera med dig vid kontakt via kundservice, email formulär och i våra konton i sociala medier.
     
  3. För att administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster, med mera.
     
  4. För marknadsföringsändamål, däribland för marknadsföring via post, mejl och sms/mms, som du kan välja bort via en länk i varje utskick som görs via mejl eller sms/mms.
     
  5. För att analysera och gruppera besökarna efter urval, prioritering och preferenser, för att utveckla produkter och tjänster.
     
  6. För att behandla din betalning eller förhindra eller upptäcka bedrägerier.
     
  7. För att ta fram statistik över användningen av våra digitala kanaler och dess tjänster.
     
  8. För att underhålla, utveckla, testa och förbättra våra digitala kanaler och de tekniska plattformar som de tillhandahålls på.
 

Säkerhet till skydd för personuppgifter

Foto & Reklam i Norr AB värnar om en hög säkerhet för dina personuppgifter och vidtar lämpliga tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder för att skydda dina personuppgifter ifrån obehörig åtkomst, ändring, spridning eller förstörelse.           www.reklambutiken.nu   Foto & Reklam i Norr AB
Start | Om oss | Skicka filer | Monteringstips |  Köpvillkor & Kundservice | Referenser | Kundvagn | Integritetspolicy och personuppgifter
Tillverkat i Norrland - Svensk kvalité!
Alla tryck, textiltryck, banderoller, allt vi gör utom tillverkningen av kläder är tillverkad i Norrland, Sverige.
- Snabb leverans, bra priser, pålitlig leverantör, varje order vi gör är unik för varje kund!

Normala leveranstider 4-7 ARBETSDAGAR!

Banderoller, Studentplakat, Dekaler, Roll-ups, Regskyltar etc: Normal leveranstid är ca 5-7 arbetsdagar efter lagd order.
Kläder med tryck: ca 8-12 arbetsdagar efter lagd order.
Kan levereras snabbare inom 5 arbetsdagar mot tillägg och om utrymme finns, hör med oss!
 ( obs! Lördagar och söndagar är inga arbetsdagar )


-Vi levererar över hela Sverige dagligen!

REKLAMBUTIKEN.NU är en online butik som levererar reklamprodukter m.m i topp kvalité till företag, organisationer och privatpersoner.
Billigt och snabb leverans som alla har råd. Erfarenhet inom reklam över 25 år.
Reklambutiken.nu drivs och ägs av Foto & Reklam i Norr AB.

Hittar du inte vad du söker? kontakta oss för det mesta inom Reklam och Trycksaker!
Tel. 0910-65 00 37, E-post: order@reklambutiken.nu


Välkommen med din order!     ( vecktorfiler )
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Soliditets värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Soliditets databas.


Utvecklad av: PROFFMAN